A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад "Мутинський ліцей"
Кролевецької міської ради

Українська література

Дата: від до Скинути

Розвиток зв'язного мовлення. Письмовий відгук про самостійно прочитаний твір українського письменника

Діти, ваше завдання на сьогоднішньому дистанційному уроці - письмово розповісти про прочитаний самостійно твір. Це може бути ваше улюблене оповідання,прочитане давно, або книжка, останню сторінку якої ви перегорнули лише вчора, але основна вимога, якої ви маєте дотримуватися, - ваш відгук має зацікавити однокласників, друзів, батьків, вони мають захотіти прочитати той самий твір.

12:08 31.03.2020

Ярослав Стельмах "Митькозавр з Юрківки, або Химера лісового озера". Таємничі, веселі та незвичайні події в повісті, передані образним словом. Допитливість, винахідливість, кмітливість хлопчиків - головних героїв

Добрий день, дорогі мої шестикласники! Сьогодні ми попрацюємо над характеристикою образів, виведених Ярославом Стельмахом у творі. Хтось з них нам подобається більше, хтось менше, але вони відіграють важливу роль у розкритті задуму автора. Діти, пригадайте, яких персонажів твору називають головними, другорядними? Кого можна вважати головними персонажами твору? Головних персонажів твору часом навіть можна вважати "дітьми" письменника. Саме в їх уста автор вкладає власні думки, вони часто діють так, як діяв би автор, навіть схожі на нього. Але слід відрізняти твори автобіографічні, у яких відтворено багато подій з життя автора, його переживань, від інших творів. Цей твір не автобіографічний, хоча, без сумніву, герої його родом з письменникового дитинства.

11:23 17.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора