A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад "Мутинський ліцей"
Кролевецької міської ради

Всеукраїнський патріотичний забіг «Шаную воїнів, біжу за перемогу»

Дата: 30.09.2020 08:10
Кількість переглядів: 260

26 вересня Україна бігла у пам’ять про тих, хто віддав своє життя за незалежність! Проведення Всеукраїнського патріотичного забігу закладає щорічну традицію вшанування пам’яті захисників, що загинули  у боротьбі за територіальну цілісність України. Саме цього дня, кожен учасник мав змогу бігти за того, хто ніколи вже не матиме можливості пробігти під блакитним небом України, але  назавжди залишиться у пам’яті нашого народу Героєм.

Бігли у Києві та Закарпатті, на Донеччині й Чернігівщині, на Луганщині та Волині, у великих містах та маленьких селах. Цього річ до забігу «Шаную воїнів, біжу за перемогу»  долучилися й джури ОЗЗСО «Мутинська ЗОШ І-ІІІ ступенів», які вшанували пам’ять земляка  Бузовського Володимира Олександровича, який у 2018 році загинув на сході України.

Ми вже втратили багато і далі втрачаємо. І щоб згадати кожного, хто віддав своє життя, в Україні бігло більше 4500 людей. Бігли батьки, дружини і діти загиблих Героїв, їхні побратими, друзі та просто небайдужі. Бігли дуже легко або перемагаючи себе, аби подякувати. Адже кожна війна рано чи пізно закінчується, а пам’ять буде вічною у серцях тих, хто знав їх особисто, у тих, хто не знав, але всім серцем переживає втрати України.

https://youtu.be/W5TX-KD4Sh0


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора