A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад "Мутинський ліцей"
Кролевецької міської ради

День святого Миколая

Дата: 19.12.2022 13:03
Кількість переглядів: 26

Ні для кого не секрет, що всі хлопчики та дівчатка з величезним нетерпінням чекають День Св.Миколая. Зима, сніг, ковзанка, санчата і..., звичайно ж , подарунки. Але подарунки потрібно заробити.

Миколай - це святий, який все своє життя робив добрі справи. А тому у перший день зими, а саме 1 грудня, у  ОЗ " Мутинський ліцей" стартував адвент-календар " В очікуванні дива" або 19 добрих справ до Дня Св.Миколая. Кожного дня, а це 18 днів підряд, учні 1-4 кл з величезним задоволенням виконували різноманітні завдання: створювали хмари слів, пробували себе у ролі поетів та художників, допомагали розміновувати приклади Патронові, писали листа Св.Миколаю, робили для нього чобіток та рукавиці, робили годівнички для пташок..., а ще кросворди, ребуси, загадки, вірші, пісні та руханки. Разом з цим кожного дня вони дізнавалися один цікавий факт із життя цього найдобрішого святого. А вже у понеділок, 19 грудня, за всі свої старання діти отримали подарунки, адже Св.Миколай поклав їх не лише під подушку , а й разом з листом передав до школи . Але..., то вже інша історія.

Отож, ці жваві та веселі дітлахи не зупиняються , а будуть продовжувати робити добрі справи, щоб у наступному 2023 році знову отримати похвалу від Св.Миколая. Головне, щоб закінчилась війна і настав МИР ! Віримо в ЗСУ і сподіваємось на близьку ПЕРЕМОГУ !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора