A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад "Мутинський ліцей"
Кролевецької міської ради

Марафон актуальних справ

Дата: від до Скинути

Вітаємо смаколиками

Вчора зранку передали гостинчики для Окремого Батальйону Оборони Доброволець, які гордо несуть службу, захищаючи нашу рідну землю. Зі святом! Від учнів і батьків ОЗ "Мутинський ліцей"

14:14 15.10.2022

День Захисників та захисниць України

Вітаємо всіх Захисників і Захисниць, які героїчно боронять наші землі від московитів.  Дякуємо вам, солдати, за те, що наші діти можуть мирно спати. Їх не тривожить гуркіт зброї, за мирне небо дякуєм, Герої!!!  Учні та батьки ОЗ" Мутинський ліцей" підготували подарунки та смаколики для наших Захисників. Вдячні всім, що виявили бажання та знайшли час, щоб у переддень свята вони відчули тепло родинного дому. Разом ми - сила !

15:06 14.10.2022

День вишиванки

День вишиванки у ОЗ "Мутинський ліцей" пройшов під гаслом:

15:02 19.05.2022

День Святого Миколая

19 грудня Святий Миколай засвітив ялинку в центрі с.Мутин. ОЗЗСО «Мутинська ЗОШ І-ІІІ ступенів» активно долучилася до святкування. Пісні, танці, привітання та побажання щиро лунали з уст дітей до Святого Миколая, який дарував подарунки. Адміністрація закладу дякує сільській раді та будинку культури за створений святковий настрій та позитив.  Зичим, щоб були здорові, жили у добрі й любові.  Щастям очі, щоб світились, щоб сміялись, не журились!  Не забув Святий про нас, в усіх буде все гаразд!  В душі Свято запалає, з Днем Святого Миколая!

14:52 19.12.2021

День Збройних Сил України

 6 грудня, з метою відзначення Дня Збройних Сил України, прищеплення інтересу до героїчного минулого держави і сьогодення, любові до Батьківщини, згуртування дитячого колективу було проведено: - квест«Будемо боротися – буде Україна» - медіа зал «Героїв стежина: від батька до сина» - відеосалон«Балада про піхоту» - патріотичні години у класних колективах

14:47 05.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора