A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад "Мутинський ліцей"
Кролевецької міської ради

Марафон актуальних справ

Дата: від до Скинути

День Соборності України

З нагоди Дня Соборності України учні ОЗ "Мутинський ліцей" провели флешмоб "Живий ланцюг соборності". Для молодших школярів, з метою виховання національної свідомості, поглиблення знань про історичний факт злуки українського народу, відбулася година спілкування "Моя єдина Україна"

15:24 20.01.2023

Новорічні зустрічі

Новорічних та різдвяних свят чекають усі із нетерпінням, особливо діти, які живуть передчуттям казкових свят та сподіваються на здійснення мрій. Сьогодні діти ОЗ "Мутинський ліцей" побували в гостях у казки, відвідавши Сумський областий театр для дітей та юнацтва. Таке чарівне дійство- безкоштовно- організував нашим дітям депутат Сумської обласної ради та наш земляки Володимир Васильович Горох .Адміністрація закладу, педагогічний колектив та учні висловлюють щиру подяку за вашу підтримку і допомогу школі та подароване дітям свято!

18:57 28.12.2022

Цікаві зустрічі

Поліцейські офіцери громади разом із курсантами завітали до опорного закладу Мутинського ліцею та привітали діток зі святом Святого Миколая, пригостивши солодкими подарунками.

14:14 19.12.2022

День святого Миколая

Ні для кого не секрет, що всі хлопчики та дівчатка з величезним нетерпінням чекають День Св.Миколая. Зима, сніг, ковзанка, санчата і..., звичайно ж , подарунки. Але подарунки потрібно заробити.

13:03 19.12.2022

День Збройних Сил України

6 грудня Україна відзначала велике свято - День Збройних Сил України. В цей день ми вшановували всіх тих, хто причетний до цього високого звання : бути захисником своєї Батьківщини. Дякуючи Вам, захисники , ми маємо можливість спати в теплих ліжках, ходити до школи, на роботу, а головне - маємо можливість жити ! Воїни ЗСУ - це сміливі, відважні, мужні , хоробрі хлопці та дівчата, які не зважаючи ні на що боронять нашу землю від ворога. А, щоб краще розібратися , хто ж такі воїни ЗСУ, учні початкових класів ОЗ " Мутинський ліцей" пройшли квест, який називався " Як пса Патрона до лав ЗСУ приймали";

16:30 06.12.2022

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Сьогодні, у Всесвітній день боротьби зі СНІДом в нашій школі пройшли тематичні заходи, години спілкування, інформаційні хвилини «Скажемо наркоманії та СНІДу- НІ» , під час яких діти більше дізнатись про СНІД, способи передачі цієї страшної хвороби. Учні переглянули фільм “Зірки мистецтва – жертви СНІДу і наркоманії» та провели вікторину «Що ти знаєш про ВІЛ/СНІД?», протягом дня працювала акція на тему: «Не дай СНІДу шанс». Сподіваємось, що проведення подібних заходів допоможе учням захистити самих себе, адже найкращий захист – це поінформованість. Тож бережіть себе і будьте здорові!

15:01 01.12.2022

Всеукраїнський флешмоб «#ЖовтаСтрічкасимволпідтримкижителівокупованихтериторій

"Можна мати гідність, але не мати свободи. Можна мати свободу, але не бути гідними її. Це цінності, які найкраще розвиваються лише разом… Україна має і те, і інше. І ми не даємо ворогу їх у нас відібрати".

14:40 22.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора